(recept
si oblíbilo 211 návštěvníků)
ČÍNA DO TROUBY

Potřebné ingredience
***3/4 kg vepřového masa nakrájet na kostky, 2. vejce, 4. lžíce oleje, 3. lžíce solamylu, 1. lžíce sladké papriky, 1/2lžičky pepře, 1. lžička soli, 4 menší cibule nakrájená na půlkolečka, 1. lžička kari koření, 1. lžíce magi , 1, lžíce worcestru.
Postup přípravy
***Všechno se smíchá a nechá se alespoň 3 hodiny v lednici uležet. Pak dám do pekáčku, do kterého jsem dala trochu oleje a rozpálila v troubě ,a pěču pozvolna (150-200 °C) asi 1/2 hodiny.Mám jí ráda i studenou. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Raguella
(upraveno)
11. 5. 2019, 23:15
Dobrý večer,určitě někdy moc ráda vyzkouším
,děkuji za receptík.




nahlásit

lidare
(upraveno)
7. 5. 2019, 9:07


nahlásit

SIPKOVAROSE
(upraveno)
25. 1. 2017, 13:03
Výborné včera jsem dělala na večeři a jen se po ní zaprášilo,moc děkuji za super receptík

nahlásit

fidinka
(upraveno)
23. 4. 2017, 19:22
@SIPKOVAROSE
To mám radost , že vám tento receptík chutná..


nahlásit

novackova
(upraveno)
30. 4. 2015, 6:04




nahlásit

Paluna
(upraveno)
29. 4. 2015, 22:56

nahlásit
cemerice
(upraveno)
29. 4. 2015, 18:52
Dobrý den. Prosím, peče se to odkryté? Děkuji
nahlásit

Jitaku
(upraveno)
18. 4. 2015, 10:09
Určitě vyzkouším, děkuji

nahlásit

mumlina
(upraveno)
13. 4. 2015, 10:11
to vypadá Luxusně, to vyzkouším
nahlásit
74Martina
(upraveno)
6. 4. 2015, 13:43
Výborné!!!!
Nezbylo vůbec nic.

nahlásit

fidinka
(upraveno)
7. 4. 2015, 20:26
@74Martina
paráda

nahlásit

tulipanka
(upraveno)
5. 1. 2014, 9:27



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
29. 12. 2013, 8:38

nahlásit
pavlusa17
(upraveno)
28. 12. 2013, 22:03
Mělo to jedinou chybičku... Udělala jsem toho málo... Bylo to mooooc vyyybornyyy..

nahlásit
P.A.V.L.A
(upraveno)
12. 11. 2012, 17:55



nahlásit
uty.l
(upraveno)
12. 11. 2012, 15:13





nahlásit

ceetyy
(upraveno)
9. 3. 2011, 12:25
Dík Zdeni za receptík
, moc nám chutnalo a já oceňuji tan nápad






nahlásit
Zdenik
(upraveno)
19. 3. 2010, 19:52
Zdeni děkuji Vám za radu.
Zítra vyzkokouším .





nahlásit
Zdenik
(upraveno)
19. 3. 2010, 14:07
Dobrý den přeji ,chtěla bych se prosím zeptat jaké vepřové maso na tu čínu používáte.Děkuji moc.



nahlásit

fidinka
(upraveno)
19. 3. 2010, 17:07
@Zdenik
Dobrý den Zdeni,já používám kýtu,ale taky dělávám čínu z kuřete (celé kuře vykostím a nakrájím na kousky) a je to taky moc dobré




nahlásit
Hana1407
(upraveno)
19. 3. 2010, 13:10
Zdeni - dnes jsem dělala k obědu a je to opravdová mňamka, hlavně to není tučné,což my - věční dietáři oceňujeme
Dělala jsem z krůtího masa a nemá to chybu. Všem mohu jen doporučit





nahlásit

fidinka
(upraveno)
19. 3. 2010, 17:03
@Hana1407
moc děkuju,to mě těší



nahlásit
NIRI
(upraveno)
14. 3. 2010, 13:12
Tak nam to moc chutnalo už vim že budu dělat!!!!!!!!!!!





nahlásit

fidinka
(upraveno)
16. 3. 2010, 19:16
@NIRI
To jsem ráda,že chutná




nahlásit

Dananda
(upraveno)
13. 3. 2010, 19:35
Tento recept jsem si oblíbila
Dělám ho v remosce a dnes jsem zkusila dát místo masa kuřecí játra. Jak jinak, bylo to opět moc dobré




nahlásit

fidinka
(upraveno)
16. 3. 2010, 19:15
@Dananda
to je dobrý nápad ,játra mám taky moc ráda




nahlásit